Arrestohet një person i kërkuar me urdhëresë nga Gjykata Themelore

 
Policia e Kosovës ka arrestuar një person të kërkuar me urdhëresë nga Gjykata Themelore në Prishtinë.
“Me datë 28.10.2021 rreth orës 20:15, patrulla e Njësitit Rajonal të komunikacionit rrugor DRP Pejë, ka ndaluar një veturë me targa vendore, pas kontrollimit dhe verifikimit të personit i njëjti rezulton se është i kërkuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.
I dyshuari është arrestuar dhe në koordinim të plotë me Prokurorin e shtetit, pas ekzaminimit mjekësor është dërguar në qendrën e mbajtjes deri sa të dërgohet para Gjyqtarit në gjykatës kompetente./21Media

Back to top button