Kontroll në pikën kufitare

Kontroll në pikën kufitare

Një shtetas i Serbisë është arrestuar në pikë kalimin kufitar “Dheu i Bardhë”, pasi ka tentuar të fus substancë narkotike të llojit heroinë.

Policia gjatë një kontrolle të bërë në veturën e serbit, ka gjetur një qese me substancë narkotike e llojit heroinë me peshë 2.64 gram.

I dyshuari është intervistuar dhe prokuroria mori vendim ta ndalë në mbajtje.