“Tokio 2020” shtyhet në 2021

“Tokio 2020” shtyhet në 2021

Koronavirusi tashmë ka ndikuar edhe tek Lojërat Olimpike veror “Tokio 2020”.

Sipas asaj që shkruan CNN, kryeministri i Japonisë, Shinzo Abe i ka bërë thirrje Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC) shtyrjen për një vit e Lojrave Olimpike të planifikuara për të filluar më 24 korrik.

Gjithashtu raportohet se marrëveshje është arritur dhe këto lojëra do të shtyhen për vitin e ardhshë, 2021.