Ambasadori Dedaj: Ekstradimi mund t' i prish marrëdhëniet ndërshtetërore

Ambasadori Dedaj: Ekstradimi mund t’ i prish marrëdhëniet ndërshtetërore

Ambasadori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut, Gjergj Dedaj tha se ekstradimi e ish-ushtarit të UÇK-së, Tomor Morina në Serbi nuk guxon të ndodh, pasi siç tha mund të vij deri te prishja e marrëdhënieve ndërshtetërore mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Ndërkohë në Ministrinë e drejtësisë ka arritur kërkesa e Serbisë për ekstradim.Raport i TV21 nga Shkupi./21Media