Hoti: Do të angazhohemi për sistem modern të arsimit.-Pupovci: Ky program i LDK-së, i prezantuar në fushatë zgjedhore.-Qehaja: Reformat në arsim, jetike për sistemin tonë arsimor

Hoti: Do të angazhohemi për sistem modern të arsimit.-Pupovci: Ky program i LDK-së, i prezantuar në fushatë zgjedhore.-Qehaja: Reformat në arsim, jetike për sistemin tonë arsimor

Nuk do të jenë vetëm bisedimet një provim i vështirë i qeverisë së re. Do të jenë edhe shumë fusha që prekin drejtpërdrejt jetën e qytetarëve. Arsimi zë vend me rëndësi në programin e qeverisë së re. Njohës të rrethanave analizojnë këtë pjesë të programit qeverisës dhe shfaqin pikëpamjet e tyre për ndryshimet e domosdoshme në arsim.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Berat BAHTIRI )./21Media