Të jeshë kreativ do të thotë shumë!

Të jeshë kreativ do të thotë shumë!

Pas shumë fotografive të shkëlqyera ekziston një fotograf i aftë dhe kreativ, por sa kreativ mund të jetë?

Sigurisht, sot manipulimi dixhital është një pjesë e madhe e imazhit përfundimtar, por shumë fotografë ende përdorin punën fizike në mënyra që pjesa tjetër prej nesh nuk mund të dalë me të, shkruan rtv21.tv.

Kjo listë do t’i ndriçojë gjërat që fotografët janë kreativ!

Këto imazhe prapa skenës dëshmojnë se ka shumë më tepër për pamjet mahnitëse sesa shohim ne./21Media