Dridhja e syrit është një veprim që na ndodh shpesh, por na nevrikos tepër sepse nuk mund ta kontrollojmë

Sipas studimeve, dridhja quhet ‘myokymia’ ndodh kur muskujt dhe nervat e syrit stimulohen.

Kjo gjë shkaktohet prej lodhjes, pagjumësisë apo konsumit të alkoolit, duhanit dhe kafeinës.

Stresi është një nga shkaktarët, i cili bën që të ndodhin lëvizje të tilla të pakontrollueshme. Për fatin e mirë, raste të tilla ndodhin rrallë dhe nuk janë shqetësuese, por sugjerohet që të bëhet gjumë i mirë për ta parandaluar./21Media