Mungesa e gjumit na bën të ndihemi të lodhur menjëherë pas zgjimit dhe kjo konsiderohet se është një nga arsyet kryesore e fitimit në peshë.

Më poshtë i gjeni disa këshilla se si të luftoni “keqbërësit” që ju pengojnë të flini mirë dhe, si rezultat, ndjeheni dhe dukeni mirë.

Kafeina

 

Alkooli

Përdorimi i shtratit tuaj për qëllimin e gabuar

Ndriçimi

Temperatura e gabuar e ajrit