Ditët e Trashëgimisë Evropiane në Muzeun e Kosovës

Ditët e Trashëgimisë Evropiane në Muzeun e Kosovës

 Ditët e Trashëgimisë Evropiane, që prej vitit 1991, kanë bërë që qytetarët, sidomos të rinjtë dhe fëmijët t’i vizitojnë monumentet dhe muzetë e ndryshme. Në Kosovë, tash e dhjetë vjetë respektohet kjo ditë. Kështu ndodhi sot, fëmijët vizituan Muzeun, për të marrë pjesë në aktivitetet me “Art dhe Argëtim”./21Media