LEGO bën shumë gjëra mbresëlënëse! Një nga projektet më të reja është një seri posterash arti me temë kulturë pop.

Rreshtimi i ri LEGO Art ka katër grupe të jashtëzakonshme, duke përfshirë Marilyn Monroe, portrete të grupit legjendar The Beatles, versione të ndryshme të kostumit të Iron Man, dhe një seri portretesh të Sith nga Star Wars, transmeton rtv21.tv.

Një tjetër gjë interesante është se secila prej këtyre grupeve vjen me zërin unik të veçantë që të dëgjoni ndërsa jeni duke e bashkuar posterin tuaj. Tani ky është një nivel krejt i ri zhytjeje./21Media