Pavarësisht nga rrethanat, ende duhet të stërvitni muskujt krijues!

Nuk merr shumë. Ju zgjedhni një vepër arti, mbledhni gjërat më të rastësishme rreth shtëpisë, vendoseni veten në një pozë dhe bëni një fotografi. Sfida ka dalë virale me muzetë, duke u kërkuar njerëzve që të krijojnë piktura në shtëpi dhe t’i postojnë në llogaritë e mediave sociale në Spanjë dhe Rusi, transmeton rtv21.tv.

“Midis Artit dhe Karantinës” thuhet se ka frymëzuar sfidën e Muzeut Getty, dhe duke parë postimet./21Media