Nuk ka mënyrë të drejtë ose të gabuar për të bërë art. Çdokush mund të krijojë gjithçka që i pëlqen duke përdorur cilëndo formë, medium, materie që dëshiron. Dhe kështu, zgjedhja e këtyre gjërave është një art më vete.

Heroi i historisë së sotme kërkoi frymëzim nga natyra për artin e tij, transmeton rtv21.tv.

Një artist japonez që quhet “Lito Leaf art” në Instagram ka një medium dhe stil shumë specifik për të bërë artin e tij. “Pa gjethe” është fjala që dikush gjen kur përpiqet t’i përshkruajë ato. Këto prerje të cilat padyshim janë art me cilësi të pastër.

Brenda gjetheve, jeton një botë krejt tjetër e mbushur me kafshë të mrekullueshme të lezetshme, motive idilike dhe referime të herëpashershme të kulturës popullore./21Media