Kadri Roshi interpreton poezinë “Kroi i fshatit tonë” të Lasgush Poradecit

Në kohë të vështira të gjithë duhet t’i japim diçka njëri – tjetrit. Petrit Ruka është shkrimtar, skenarist dhe regjisor. Nga dokumentari kushtuar ikonës së aktrimit shqiptar Kadri Roshit na e dhuroi interpretimin e tij të poezisë të Lasgush Poradecit “Kroi i fshatit tonë”.  Art – një minutë e pesë sekonda.