Artan Grubi flet për projektet mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

 

 

Zëvendëskryeminsitri i parë, Artan Grubi, në Click Plus të TV21 foli edhe për projektet e përbashkëta që do t’i realizojnë me Qeverinë e Kosovës.

 

Fatmir Aliu: Në fushatë UÇK, po ku është UÇK-ja në Qeveri?

Artan Grubi: “Komandanti është Ali Ahmeti. Ne jemi të gjithë përfaqësues të tij.

Grubi në Click Plus në TV21, tha se është interes jetik të zbardhet e vërteta për ngjarjet e Kumanovës.

“Në marrëveshje politike me partnerin e koalicionit LSDM kemi rishqyrtim të rasteve të cilat janë ndjellë pa besë ndaj sistemi gjyqësorë”, tha Grubi./TV21

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button