Një artiste e hipnotizuar nga puna e Vincent van Gogh ka vendosur t’i risjellë në jetë disa nga pikturat e tij në një dimension krejt tjetër, transmeton rtv21.tv.

Gisela Cheung e inspiruar nga pjesët më të famshme të Vincent van Gogh, bëri disa rekreacione të punës së tij me lesh dhe zbuloi se i gjithë procesi ishte shumë shërues, ndërsa po përdorte teknika me lesh të lagur dhe gjilpëra për të imituar detajet e pikturave të tij./21Media