42 artistë nga Irani dhe Afganisani kanë zbritur me artin e tyre në Tiranë

42 artistë nga Irani dhe Afganisani kanë zbritur me artin e tyre në Tiranë

Zëvendës/kryetari i Bashkisë së Tiranës, Abaz Hado, i cili është dhe njohës i artit iranian, tha se veprat e këtyre artistëve janë të një niveli të lartë.

Ndërkohë që Ambasadori i Iranit, Ali Amoui, tha se gjuha e artit dhe shkëmbimet kulturore i shërbejnë afrimit dhe njohjes mes popujve tanë.

Ekspozitat e rradhës do të jenë në Athinë dhe një tjetër në Teheran.