Sahatçiu: Të japin përgjigje pse është vonuar fondi emergjent për kulturë

Sahatçiu: Të japin përgjigje pse është vonuar fondi emergjent për kulturë

Grupi i Artistëve, Hulumtuesve dhe Kuratorëve të Pavarur në Kosovë, në një konferencë për media, kërkuan të ketë transparencë të plotë nga Ministria e Kulturës dhe urgjentisht të ndahet fondit i premtuar emergjent për kulturë, rini dhe sport./21Media