Ndarja e Çmimeve Emmy në shtator është viktima e fundit e pandemisë së koronavirusit, dhe kjo mund të nënkuptojë disa të famshëm që shfaqen në pizhama ose nga dhomat e gjumit të tyre.

Variety të mërkurën tha që hosti Jimmy Kimmel s u kanë shkruar kandidatëve Emmy duke konfirmuar se nuk do të ketë një mbledhje tradicionale në Los Angeles.

“Siç keni menduar me siguri, ne nuk do t’ju kërkojmë të vini në Teatrin Microsoft në qendër të LA në 20 Shtator. Këtë vit, do të jetë akoma natën më të madhe të industrisë së TV … por do të vij tek ju! “, thuhet në letrën, marrë nga Variety.

Tutje thuhet se prodhuesit po planifikonin të filmonin të nominuarit në shtëpi ose në një vend tjetër sipas zgjedhjes së tyre, përcjell portali rtv21.tv

“Pra, çfarë do të vishni veshur ??? Tema jonë joformale për natën është ‘ejani ashtu siç jeni, por bëni përpjekje!”.

“Nëse dëshiron të jesh në veshje zyrtare, ne do ta duam atë, por në të njëjtën mënyrë nëse je në Mbretërinë e Bashkuar dhe është ora 3 e mëngjesit, mbase dëshiron të jesh në pizhama dhe të regjistrosh nga shtrati yt!”, thuhet tutje në letër .

Letra nuk dha detaje në lidhje me formatin e shfaqjes e cila zakonisht transmetohet drejtpërdrejt para një publiku të yjeve të listës A.

Televizioni ABC, i cili do të transmetojë shfaqjen, bëri të ditur të mërkurën se prodhuesit kishin arritur të propozojnë kandidatët dhe se planet ende po përpunoheshin.

Emmy është një nga disa shfaqjet e industrisë së artit që nuk janë anuluar për shkak të pandemisë./21Media