Artistët flasin për përditshmërinë e tyre në karantinë

Artistët flasin për përditshmërinë e tyre në karantinë

Në programet ditore në RTV 21 keni pasur mundësinë të shihni intervista të ndryshme me artistët tanë, të cilët kanë treguar për përditshmërinë e tyre në karantinë. Shumica prej tyre duket se janë pajtuar me këtë fakt dhe po e përballojnë duke u angazhuar në aktivitete të ndryshme në kushte shtëpie. (Teksti- Abaz  KRASNIQI)./21Media