Baritoni Gëzim Myshketa ndërtoi duete me këngëtarët që siguruan përjetësinë

 Baritoni Gëzim Myshketa ndërtoi duete me këngëtarët që siguruan përjetësinë

Edhe ndonjë këngë antologjike me interpretim mbresëlënës mbase na e zbut së paku për ndonjë çast ankthin.

Baritoni shqiptar me famë ndërkombëtare Gëzim Myshketa në këtë kohë pandemie na i risolli disa këngë nga thesari i muzikës sonë. Ndërtoi duete me këngëtarët që siguruan përjetësinë.

Mbase në fund të emisionit informativ në kohë pandemie lejohet të trasmetojmë pak tinguj që mund t’ ju shtendosin sadopak.

Le ta dëgjojmë bashkë një pjesë të këngës “S’ mendonja”.

Gëzim Mushketa dhe Anita Take e paharrueshme….