Koncertin shqiptar në Gjermani

Koncertin shqiptar në Gjermani

Easy-Shqip mbledh artistët më të njohur shqiptare në arenën më të madhe të Gjermanisë. Mbi 18.000 fansa të muzikës shqiptare do të përjetojnë një natë të jashtëzakonshme me muzikë esklusive, zbavitje dhe befasi të shumta.

Koncerti më i madh i muzikës shqiptare është fare pranë. Më 28 mars LANXESS Arena hap dyert e mëdha për të gjithë adhuruesit e muzikës dhe kulturës shqiptare.

Emrat më të njohur të skenës shqiptare do të marrin pjesë në këtë koncert./21Media