Ne i njohim ata për performancat  e tyre të shkëlqyera në filma, por rezulton se ata janë gjithashtu nënat dhe baballarët krenarë të shumë fëmijëve. Nga Bruce Willis i cili ka 5 vajza, deri tek Eddie Murphy i cili është babai i 10 fëmijëve, ata kanë duart e tyre plotë, dhe me siguri do të habiteni kur të gjeni disa nga këto të famshme në listën tonë të nënave dhe baballarëve, përcjell portali rtv21.tv

Bruce Willis: 5 vajza

Bruce Willis ka 3 vajza, Rumer, Scout dhe Tallulah, së bashku me aktoren Demi Moore, dhe 2 vajza, Mabel dhe Evelyn, së bashku me aktoren dhe modelen Emma Heming.

Charlie Sheen: 3 vajza dhe 2 djem

Charlie Sheen është baba i 5 fëmijëve. 3 vajzat e tij janë Cassandra, Sam dhe Lola, dhe emrat e 2 djemve të Sheen janë Max dhe Bob.

Eddie Murphy: 4 djem dhe 6 vajza

Eddie Murphy ka një familje tepër të madhe. Në përgjithësi, Murphy është një baba i 10 fëmijëve, mosha e të cilit ndryshon nga 2 deri në 31 vjeç. Emrat e fëmijëve të tij janë: Eric, Christian, Bria, Myles, Shayne, Zola, Bella, Angel, Izzy, and Max. Në foton më lart, ju mund të shihni Eddie Murphy me të gjithë fëmijët e tij.

Steven Spielberg: 4 vajza dhe 3 djem

Steven Spielberg është një baba krenar me 7 fëmijëve, dhe ata të gjithë janë rritur tashmë. Regjisori dhe producenti i famshëm i filmit ka 4 vajza, Xhesika, Sasha, Mikaela, dhe Destry, dhe 3 djem, Max, Theo dhe Sawyer.

Mel Gibson: 2 vajza dhe 7 djem

Së bashku me Robyn Denise Moore, Mel Gibson ka një vajzë, Hannah dhe 6 djem me emrat Edward, Christian, William, Louis, Milo dhe Thomas. Së bashku me muzikanten Oksana Grigorieva, aktori ka një vajzë të quajtur Lucia. Fëmija i nëntë i Mel Gibson është djali Lars Gerard, të cilin e ka së bashku me shkrimtaren Rosalind Ross.

Pierce Brosnan: 1 vajzë dhe 4 djem

Pierce Brosnan është baba i 4 djemve, Dylan, Paris, Sean, dhe Chris, dhe një vajzë, Charlotte, e cila ndërroi jetë në vitin 2013.

Angelina Jolie: 3 vajza dhe 3 djem

Angelina Jolie është ndoshta një nga nënat më të njohura të shumë në Hollyëood. Jolie po rrit djemtë Maddox, Pax dhe Knox dhe vajzat Zahara, Shiloh dhe Vivienne.

Kris Jenner: 5 vajza dhe 1 djalë

Kris Jenner është një nënë krenare e familjes Kardashian të madhe dhe të popullarizuar. Ajo ka 6 fëmijë të famshëm: 5 vajza, Kourtney, Kim, Khloé, Kylie, dhe Kendall, dhe djali Rob.

Jude Law: 3 vajza dhe 2 djem

 

Jude Law është një baba krenar me 5 fëmijë. Ai ka 3 vajza, Iris, Sophia dhe Ada, dhe 2 djem, Rafferty dhe Rudy.

Tori  Spelling: 2 vajza dhe 3 djem

 

Tori Spelling së  bashku me bashkëshortin e saj, aktorin Dean McDermott,  po rrit 3 djem, Liam, Fin, dhe Beau Dean, dhe 2 vajza, Stella dhe Hattie. Tori është gjithashtu një njerkë për djalin e burrit të saj Jack Montgomery.