108 vjet më parë Shqipëria e shpalli pavarësinë nga Perandoria Osmane. Ishte 28 nëntori i vitit 1912 kur në Vlorë, Ismail Qemali ngriti flamurin kuqezi në shenjë të krijimit të shtetit shqiptar.

Për këtë ditë të rëndësishme kanë ardhur edhe urimet e para të personaliteteve të njohura. Në mesin e tyre janë edhe yjet shqiptare të botës së muzikës, kinematografisë dhe artit.

Përmes rrjeteve sociale, ata kanë zgjedhur mënyra të ndryshme për të uruar popullin shqiptar.

Më poshtë janë disa prej urimeve nga emrat e njohur të skenës shqiptare./21Media 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Remzie Osmani (@remzie.osmani)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Agnesa Vuthaj (@agnesavuthaj)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA KABASHI (@annakabashi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gjyste Vulaj Official (@gjystevulaj)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sinan Vllasaliu (@sinanvllasaliu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miranda Hashani (@hashanimiranda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meda (@mehdin_pergjecaj)