Ai flet përmes pikturave

Ai flet përmes pikturave

Niam është 14 vjeç me autizëm, me të folur dhe kuptim minimal. Ai filloi të pikturojë dy vjet më parë. Si çdo nënë krenare, fillojë të postojë pikturat e tij në Facebook. Miqtë e tyre filluan të ndanin postimet, madje edhe njerëzit dhe koleksionistët e artit në të gjithë Amerikën e Veriut filluan të blinin artin e Niamit.

Tani artet e Niamit janë në kërkesë të lartë. Një artist i rastësishëm ose nëpërmjet ndërhyrjes hyjnore, Niam është bërë i pavarur është duke mësuar aftësitë jetësore dhe është i lumtur që ka një karrierë të gjallë, shkruan rtv21.tv.

Niam ngjyros emocionet dhe ndjenjat e tij duke i lejuar shikuesit të ketë një bisedë me të. Niam është paraqitur në media shumë herë me aftësitë e tij duke u njohur nga vlerësuesit e artit. Ai u paraqit në CBC National, Global News dhe ishte pjesë e një fushate amazing Samsung Canada.

Niam gjithashtu, luan piano dhe i pëlqejnë filmat./21Media