Art deri në detajin e fundit

Art deri në detajin e fundit

Artisti japonez bën një numër të jashtëzakonshëm letrash të holla që duken sikur ishin printuar në 3D.

Letër, ngjitës dhe shumë talent. Ky është kombinimi që artisti japonez Manabu Kosaka përdor për të krijuar orët e tij të përsosur. Puna është e përpiktë dhe plot detaje, transmeton rtv21.tv.

Arritja më e madhe e Kosaka deri më tani është kopja e letrës së Speedmaster-it legjendar, me një pamje të qartë të mekanizmit të brendshëm të orës./21Media