Matt Wilson po e shpreh talentin e tij

Matt Wilson po e shpreh talentin e tij

Arti është mënyra më e mirë për ta shprehur veten në shumë forma. Matt Wilson është shembull i kësaj. Ai nuk përdor vizatime ose piktura, por me talentin e tij ai skalit figura të bukura të kafshëve nga argjendi. Veprat e artit vërtetojnë se gjithçka mund të jetë e bukur – madje edhe me lugë dhe pirunë!/21Media