Alexia Stone është artist britanik me renome botërore, i cili po e mahnit internetin me aftësitë e vizatimit. Ky artist e transformon veten në çdo personazh të famshëm publik, në mesin e tyre, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Adele, Billie Eilish dhe Madonna./21Media

1. Angelina Jolie

2. Julia Roberts

3. Jennifer Aniston

4. Zayn Malik

5. Miley Cyrus

6. Nicki Minaj

7. Adele

8. Heidi Klum

9. Jennifer Lawrence

10. Kylie Jenner

11.Leonardo DiCaprio

12.Madonna

13.Johnny Depp