Siân-Amy Pettit nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës është artiste e njohur për ëmbëlsira, që vazhdimisht mëson dhe eksperimenton me receta të reja. Ato janë të dekoruara aq mirë saqë duken si të ishin punuara me rruaza./21Media