Vepra mbresëlënëse të artistes

Vepra mbresëlënëse të artistes

Një artiste nga Shën-Petersburg, Nastasya Chernogrivova krijon ëmbëlsira në krye me interpretime të mrekullueshme të kryeveprave të famshme të artit.

Në vend të materialeve të zakonshme të pikturës, ajo përdor kremra të shijshëm të rikrijuar vepra arti nga të pëlqyerat e Dali, Van Gogh, Degas, Klimt dhe shumë të tjerë.

Pothuajse çdo tortë është unike pasi artisti rrallë herë përsërit një dizajn. Disa nga veprat mbresëlënëse të artistes i gjeni më poshtë. /21Media