Qytetarët dyshojnë në cilësinë e produkteve të importuara ushqimore

Qytetarët dyshojnë në cilësinë e produkteve të importuara ushqimore

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë e Kosovës, vetëm brenda këtij viti ka asgjësuar rreth 400 mijë produkte të dyshimta, të cilat janë gjetur dhe konfiskuar në tregun e Kosovës. Edhe qytetarët shprehin dyshimet e tyre për cilësinë ushqimeve që konsumojnë.(Teksti- Aurela ELSHANI, kamera-Berat Bahtiri & Lulzim Fana )./21Media