ASHAK: Devijimi i dialogut ka ndodhur me nënshkrimin e marrëveshjes së vitit 2013

ASHAK: Devijimi i dialogut ka ndodhur me nënshkrimin e marrëveshjes së vitit 2013

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës ka dalë me një raport kritik për procesin e dialogut Kosovë-Serbi.
Sipas ASHAK-ut, Dialogu me Serbinë shënoi devijimin më të madh pas nënshkrimit të marrëveshjes së dytë për Asociacionin e komunave me shumicë serbe, për të cilën Gjykata Kushtetuese e Kosovës kishte konstatuar se i kishte shkelur disa parime dhe nene kushtetuese./21Media