Botimet janë të seksioneve të ndryshme

Botimet janë të seksioneve të ndryshme

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, bëri promovimin e 40 botimeve origjinale nga fusha të ndryshme. Këto botime u punuan për më pak se dy vjet edhe përkundër vështirësive financiare, kështu tha kryetari i Akademisë Hivzi Islami./21Media