Ministri i Mjedisit raporton para komisionit për mjedis

 Ministri i Mjedisit raporton para komisionit për mjedis

Asnjë hidrocentral në Kosovë nuk posedon leje mjedisore dhe asnjë nuk është legal. Kështu ka deklaruar ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi gjatë raportimit para Komisionit Parlamentar lidhur me hidrocentralet dhe problemet tjera mjedisore./21Media