Në Komunën e Malishevës, gjatë 24-orëve të fundit një person është shëruar nga covid-19 dhe nuk është regjistruar asnjë rast i ri.

Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevës është si vijon: deri më tani janë regjistruar 247 raste të prekur me virusin korona, prej tyre 218 janë shëruar, 23 persona kanë vdekur dhe aktiv me covid-19 janë edhe 6 persona.

Në këtë Komunë numri i rasteve aktive është 6 raste. /21Meda