Veprat u shkruan në tri etapa të historisë së Kosovës

Veprat u shkruan në tri etapa të historisë së Kosovës

Regjisori dhe dramaturgu Atdhe Gashi ka promovuar njëmbëdhjetë vëllime me komedi të shkruara në 40 vite karrierë. Në promovimin e këtyre librave në Prishtinë, Atdhe Gashi u vlerësua si një autor senzacional i cili përmes satirës përcjellë edhe mesazhe poltitike./21Media