Rrëfime të pacientëve dhe të personelit mjekësor në Klinikën Infektive

Rrëfime të pacientëve dhe të personelit mjekësor në Klinikën Infektive

Koronavirusi po merr jetë njerëzish. Kosova po detyrohet të bashkëjetojë me virusin korona qysh nga marsi.  Po si duket brenda Klinikës Infektive në Prishtinë beteja e përditshme me këtë virus? Sjellim rrëfime të pacientëve dhe të personelit mjekësor./21Media