Banorët Australian dhe ata nga Zelanda e Re mund të udhëtojnë lirshëm midis dy vendeve për herë të parë në më shumë se një viti, pasi nga sot u bë i lirë udhëtimi ndermjet ketyre dy vendeve.

Thuhet se udhetarët e ketyre dy vendeve nuk do te kene nevojë per karantinim.

Të dy vendet kanë qenë mjaft mire ne luftimin e pandemise dhe nuk kanë pasur shpwrthim në vendet e tjera te botes, ne saje te kufinjve te fortë.

Pasagjerët e ngazëllyer mbushën sot plot aeroporte te Australisë për t u ribashkuar me familjet dhe miqtë./21Media