Australia ka përfunduar një vit që u duk për shumë njerëz sikur nuk do të mbaronte kurrë.

Në goditjen e mesnatës banorët lart dhe poshtë bregdetit lindor të vendit ishin të parët që brohorisnin deri në fund të vitit 2020, duke kërkuar të mira që mund të sjellë 2021.

Fishekzjarret ishin aq të ndritshëm, por gjendja shpirtërore ishte shumë e ndryshme: vendburimet dhe parqet CBD ishin kryesisht të qeta dhe trombi tradicional i restoranteve dhe pubeve ishte i heshtur, transmeton rtv21.tv.

Ka qenë një vit me më shumë sfida: nga zjarret shkatërruese në një pandemi globale, pothuajse çdo banor në Australi është prekur nga ngjarjet që kanë filluar shumë përtej detit./21Media