Sot pas hyrjes në fuqi të vendimit që udhëtimi me autobusë urban në Prishtinë të bëhet pa pagesë duket se shumica e qytetarëve po ua mësyjnë autobusëve.

Ekipi i portalit rtv21.tv ka qëndruar në një nga stacionet në Tokbashqe ku ka parë shumë udhëtarë duke pritur autobusin urban. Për shkak të kërkesave të shumta dhe numrit të kufizuar të udhëtarëve autobusët nuk u ndalen disa herë./21Media