Shkaku i vdekjes së Benjamin Keough është konfirmuar nga Zyra e ekzaminimit mjekësor në Los Angeles County.

27-vjeçari, i cili ishte djali i Lisa Marie Presley dhe nipi i të ndjerit Elvis Presley, u gjet i vdekur në Calabasas, California, të dielën.

Pas një autopsie, shkaku i tij i vdekjes u rendit si plagë me armë zjarri dhe mënyra e tij e vdekjes u rendit si vetëvrasje.

Pas vdekjes së tij, menaxheri Lisa Marie tha që ajo ishte e thyer./21Media