Aeroplani ishte duke kryer një fluturim stërvitor

Aeroplani ishte duke kryer një fluturim stërvitor

Të paktën 17 persona kanë vdekur dhe 12 të tjerë janë plagosur, pasiqë një aeroplan i vogël ushtarak u rrëzua brenda një hapësire banimi afër qytetit pakistanez, Rawalpindi.

Pesë anëtarë të ekuipazhit dhe 12 civilë ishin mesin e të vdekurve, tha ushtria, raporton BBC.

Aeroplani ishte duke kryer një fluturim stërvitor, ndërsa në momentin kur u rrëzua  shkaktoi zjarr nëpër disa shtëpi banimi.

Një dëshmitar tha se avioni  kishte marrë flakë para përplasjes.