Lidhur me përzgjedhjen e 5 zëvendësve të tij dhe 4 ankesa lidhur me këtë proces

Lidhur me përzgjedhjen e 5 zëvendësve të tij dhe 4 ankesa lidhur me këtë proces

Komisioni parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione u dakordua që në fund të kësaj jave të raportojë para komisionit Avokati i Popullit lidhur me përzgjedhjen e 5 zëvendësve të tij dhe të kërkohet një opinion ligjor nga Kuvendi për disa nga ankesat./21Media