Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat, Jusuf Azemi, ka kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe deputetët qe në pakon financiare të përfshihen edhe puntorët e sektorit privat që kryen shërbime në kuadër të institucioneve publike shëndetësorë./21Media