Përdhunohet nga babai i saj

Përdhunohet nga babai i saj

19-vjeçarja pësoi një trajtim të tmerrshëm nga duart e babait të saj, Shane Ray Clifton.

Brave Shannon, nga Derby, u dhunua deri në katër herë në ditë për tetë vite me radhë. Ajo u abuzua që nga mosha 6 vjeçare. Abuzimi i tmerrshëm filloi pasi prindërit e saj u ndanë.

“Në fillim ishte mirë, por ai filloi të abuzonte. Pasi kthehesha në shtëpi nga shkolla ai më godiste. Unë thjesht u mësova në fund. Pastaj filloi të bëhej seksuale”, tha Shanon.

Ajo ka treguar se ishte përdhunuar para dhe pas mësimit dhe ndonjëherë edhe në mes të natës. Ai e dhunonte të bijën deri katër herë në ditë.

E kuptova se çfarë ishte seksi kur isha rreth nëntë vjeç dhe mësonim për të në shkollë. Unë u trondita sepse mendova, kjo është ajo që babai im më bën mua“, shtoi ajo.

Kur ishte 11  vjeç ajo kishte kuptuar se ishte shtatzënë. Dhe kur i kishte treguar babait të saj ai e kishte rrahur dhe kështu ajo kishte humbur fëmijën e saj kur ishte 28 javë shtatzënë.

Shannon mbeti përsëri shtatzënë në vitin 2012 dhe lindi në moshën 13 vjeçare. Ajo mbajti fëmijën e saj për një vit, por e dha për birësim në moshën një vjeçare me arsyen se fëmijës i duhej një jetë më e mirë, transmeton rtv21.tv.

Abuzimi i tmerrshëm përfundimisht mori fund kur Clifton, 36 vjeç, u burgos për 15 vjet. Por Shannon më vonë zbuloi se dënimi i tij ishte zvogëluar në 10 vjet dhe tani thotë se ajo dëshiron të ikë nga Derby para se ‘përbindëshi’ të lirohet nga burgu.

Shannon tani shpreson të transferohet jashtë vendit për të filluar një jetë të re./21Media