Polica e Kosovës ka njoftuar se mbrëmë prindi i një vajze ka raportuar se në telefonin e vajzës së tij të mitur, nga një numër i panjohur kishte mesazhe me përmbajtje erotike.

Rasti është raportuar mbrëmë rreth orës 23:22 në Stacionin e Policisë në Prizren.

Sipas policisë është njoftuar prokurori dhe rasti mbetet të hetohet./21Media