Jeremy arriti që ëndrrën e djali të tij Elit ta bëjë realitet. Elin ai e bëri Spider-Man me ndihmën e një kostumi dhe disa aftësive mjaft të mira për Photoshop.

“Ai vazhdimisht thotë se dëshiron që ai të mund të kishte një kostum Spider-Man që mund t’ia mundësonte të ngjitej në mure. Sapo ai mori veshjen, unë po shkoja ta mbaja atë përballë mureve dhe tavanit dhe ai tha se dëshironte që ai të ngjitej në tavan pa mua”, citohet të ketë thënë Jeremy.

Siç ka bërë të ditur ai, ky ishte edhe momenti kur atij i lindi ideja për të bërë disa fotografi dhe për ti përpunuar ato me Photoshop. /21Media