John Wilhelm kreativitetin e tij e shfaq përmes fotografive të gruas së tij Judith dhe tri vajzave të tyre.

Fotografitë e tij janë të mahnitshme, si dhe do ju bëjnë për vete në shikimin e parë.

Më poshtë i gjeni disa prej këtyre imazheve unike. /21Media