Bajrami: Jemi të kënaqur me mësimin në distancë.-Bajrami: Rihapja e shkollave bëhet sipas vlerësimit të IKSHP-së dhe MSH-së, kurse gjatë muajit maj do të vendoset për provimin e maturës

Bajrami: Jemi të kënaqur me mësimin në distancë.-Bajrami: Rihapja e shkollave bëhet sipas vlerësimit të IKSHP-së dhe MSH-së, kurse gjatë muajit maj do të vendoset për provimin e maturës

Ende nuk dihet se kur do të rihapen shkollat thotë në një intervistë për RTV21, ministrja në detyrë e Arsimit, Hykmete Bajrami. Shton se, në kuadër të ministrisë së Arsimit është i angazhuar një grup ekspertësh për këtë cështje, por sipas saj, fjalën e fundit e thonë, Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik dhe Ministria e Shëndetësisë. Ministrja Bajrami, flet edhe për mësimin në distancë.(Teksti-Albulena NUHA,kamera-  Aid BERKOLLI )./21Media