Programi për Reforma në Ekonomi eliminon barrierat për hapje të vendeve të punës Programi për Reforma në Ekonomi 2021-23 synon performancën për transformimin e ekonomisë dhe identifikohen pengesat për rritje ekonomike dhe për hapje të vendeve të reja të punës. Kështu ka deklaruar ministrja e Financave Hykmete Bajrami në takimin e sotëm konsultativ për procesin e hartimit të Programit për Reforma në Ekonomi 2021-23./21Media

Programi për Reforma në Ekonomi eliminon barrierat për hapje të vendeve të punës

Programi për Reforma në Ekonomi 2021-23 synon performancën për transformimin e ekonomisë dhe identifikohen pengesat për rritje ekonomike dhe për hapje të vendeve të reja të punës. Kështu ka deklaruar ministrja e Financave Hykmete Bajrami në takimin e sotëm konsultativ për procesin e hartimit të Programit për Reforma në Ekonomi 2021-23./21Media