Bajrami: Urimet dhe vizitat familjare…(Video)

1 min read

Një tjetër ritual në festën e Kurban Bajramit janë vizitat tek familjarët, të afërmit dhe miqtë.
Vizitat janë rast jo vetëm për shkëmbim urimesh në këtë festë.
Me kë i ndanë urimet e para qytetarët? (Teksti-Lirie Dibrani
kamera: Arlinda Hoxha) ,/21Media